Skip to main content
Ciabatta met ham-kaas-omelet
Ciabatta met ham-kaas-omelet

Ciabatta met ham-kaas-omelet

3.6
(44)

Alles over de Italiaanse grana padano lees je op ons blog!

Allergens:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 unit

Bruine ciabatta

(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

2 unit

Achterham

50 g

Geraspte grana padano

(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)

6 unit

Perssinaasappel

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories483 kcal
Energy (kJ)2020.9 kJ
Fat24 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate34 g
Dietary Fiber4 g
Protein31 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Bak de volkorenciabatta 8 minuten in de voorverwarmde oven.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de volkoren ciabatta 8 minuten in de oven.

Kluts de eieren in een kom met een vork los.
2

Kluts de eieren met een vork in een kom. Bestrooi met peper en zout. Pers het sap van de sinaasappelen uit.

Bak 1 omelet per 2 personen.
3

Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg het eimengsel toe (bak per 2 personen 1 omelet). Leg hier vervolgens de achterham op en bestrooi met grana padano.

Verdeel de omelet over de broodjes.
4

Snijd de ciabatta doormidden en de omelet in kwarten en verdeel de omelet over het broodje. Serveer met de versgeperste sinaasappelsap.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes