
Alles over de Italiaanse grana padano lees je op ons blog!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Bruine ciabatta
(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
2 stuk(s)
Achterham
50 gram
Geraspte grana padano
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
6 stuk(s)
Perssinaasappel
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de volkoren ciabatta 8 minuten in de oven.

Kluts de eieren met een vork in een kom. Bestrooi met peper en zout. Pers het sap van de sinaasappelen uit.

Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg het eimengsel toe (bak per 2 personen 1 omelet). Leg hier vervolgens de achterham op en bestrooi met grana padano.

Snijd de ciabatta doormidden en de omelet in kwarten en verdeel de omelet over het broodje. Serveer met de versgeperste sinaasappelsap.