Skip to main content
Ciabatta met ham-kaas-omelet
Ciabatta met ham-kaas-omelet

Ciabatta met ham-kaas-omelet

3.6
(44)

Alles over de Italiaanse grana padano lees je op ons blog!

Allergenen:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

2 stuk(s)

Achterham

50 gram

Geraspte grana padano

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)

6 stuk(s)

Perssinaasappel

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)483 kcal
Energie (kJ)2020.9 kJ
Vetten24 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten34 g
Vezels4 g
Eiwitten31 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

Bak de volkorenciabatta 8 minuten in de voorverwarmde oven.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de volkoren ciabatta 8 minuten in de oven.

Kluts de eieren in een kom met een vork los.
2

Kluts de eieren met een vork in een kom. Bestrooi met peper en zout. Pers het sap van de sinaasappelen uit.

Bak 1 omelet per 2 personen.
3

Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg het eimengsel toe (bak per 2 personen 1 omelet). Leg hier vervolgens de achterham op en bestrooi met grana padano.

Verdeel de omelet over de broodjes.
4

Snijd de ciabatta doormidden en de omelet in kwarten en verdeel de omelet over het broodje. Serveer met de versgeperste sinaasappelsap.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders