
Vinaigrettes en dressings kunnen op bijna dezelfde manier gebruikt worden, maar vinaigrettes - gemaakt met olie en azijn of citrussap - zijn meestal lichter. Een makkelijke en verfrissende manier om je maaltijd nog lekkerder te maken!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Bulgur
(Bevat: Kamut, Khorasan (tarwe), Rogge, Gerst, Gluten, Haver, Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe, Gluten)
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Sinaasappel
10 gram
Rozijnen
(Bevat: Pinda's, Noten, Sesamzaad, Kan sporen van allergenen bevatten)
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
50 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Mini-komkommer
100 gram
Kippendijreepjes
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Rodewijnazijn
½ tl
Mosterd
¼ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout



