
Een goed begin is het halve werk. Marineer de biefstukreepjes al een dag van tevoren - zo trekken de smaken goed in voor een extra intense smaakbeleving!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Gebroken sperziebonen
½ stuk(s)
Paksoi
2.5 gram
Thais basilicum
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja, Gluten)
20 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Zonnebloemolie
30 ml
Zoutarme runderbouillon
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout


Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje en de helft van de sojasaus. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer sojasaus toevoegen.


Weetje: Paksoi bevat veel foliumzuur. Foliumzuur, ofwel vitamine B11, helpt tegen bloedarmoede en vermoeidheid. Ook spinazie, quinoa, broccoli en zonnebloempitten zijn rijk aan foliumzuur.