Skip to main content
Zeebaarsfilet met passievrucht
Zeebaarsfilet met passievrucht

Zeebaarsfilet met passievrucht

Dit gerecht is een explosie van smaken! De passievrucht geeft een verrassende friszure smaak aan de zeebaars, bataat en bloemkool. Het gerecht is gemakkelijk van tevoren te bereiden, daarna zet je het een tijdje in de oven.

Allergens:
Noten
Vis

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

150 g

Vastkokende aardappelen

1 unit

Knoflookteen

125 g

Peen

½ unit

Ui

10 g

Amandelen

(Contains: Noten May be present: Pinda's, Sesamzaad)

200 g

Mix van bloemkool en bataat

1 unit

Zeebaarsfilet met huid

(Contains: Vis)

½ unit

Passievrucht

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2197 kJ
Calories525 kcal
Fat17 g
Saturated Fat2.6 g
Carbohydrate53 g
Sugar15.7 g
Dietary Fiber13 g
Protein33 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Schil of was de aardappelen grondig en snijd in blokjes van 1 - 2 cm.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil of was de aardappelen grondig en snijd in blokjes van 1 - 2 cm.

Snijd de peen in halve plakken.
2

Snijd of pers de knoflook fijn en de peen in halve plakken. Snijd de ui in parten en hak de amandelen grof.

Verdeel de aardappelen, knoflook, ui, peen en de mix van bloemkool en bataat over een bakplaat met bakpapier.
3

Verdeel vervolgens de aardappelen, knoflook, ui, peen en de mix van bloemkool en bataat over een bakplaat met bakpapier, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Bak 25 minuten in de oven of totdat de groenten goudbruin kleuren. Leg de laatste 8 minuten de zeebaarsfilet met de velkant omhoog en de amandelen op de groenten.

Lepel het vruchtvlees uit de passievrucht.
4

Snijd ondertussen de passievrucht doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en bewaar apart.

Besprenkel met extra vierge olijfolie.
5

Besprenkel de geroosterde groenten met extra vierge olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak.

Garneer met het vruchtvlees van de passievrucht.
6

Verdeel de aardapelen en geroosterde groenten over de borden, serveer met de zeebaarsfilet en garneer met het vruchtvlees van de passievrucht.

More delicious recipes with similar ingredients

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes