Deze verse pasta wordt dagelijks met liefde bereid door de Pastafabriek, met speciaal gemalen meel uit Italië en Nederlandse vrije-uitloopeieren.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Shallot
1 piece
Garlic
5 g
Fresh sage
125 g
Mushrooms
40 g
Portobello mushroom
5 g
Sunflower seeds
(May be present: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
125 g
Fresh tagliatelle
30 g
Semi-dried tomatoes
20 g
Arugula
1 teaspoon
White wine vinegar
2 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Weetje: Deze maaltijd is niet alleen lekker snel te bereiden, maar bevat ook nog eens 200 gram groente en weinig zout. Lekker, gemakkelijk én goed voor een gezonde bloeddruk!
Tip: De verse tagliatelle kan een beetje aan elkaar gaan plakken. Gebruik twee vorken om de pasta tijdens het koken los te maken.