
Vandaag bereid je vegetarische quesadilla's. De verse koriander en de zoet-pittige chilisaus geven dit gerecht zoveel smaak dat je het vlees niet zult missen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Limoen
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
¼ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe)
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Kruidenkaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
¾ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak deze dan mee met de andere groenten.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!

