
Dit recept staat supersnel op tafel: de varkenshaasblokjes en groentemix zijn alvast gesneden. Voor de kids: kun jij zonder op de verpakking te kijken raden welke groente er in de mix zitten?
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
100 g
Varkenshaaspuntjes
200 g
Groentemix
(May be present: Selderij)
70 g
Noedels
(Contains: Gluten)
40 g
Mangochutney
(Contains: Mosterd May be present: Noten, Pinda's)
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout

Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan en roerbak de varkenshaasblokjes met peper en zout naar smaak 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Haal uit de pan en bewaar apart.

Verhit de overige roomboter in dezelfde wok of hapjespan en bak de mix van verse groenten 6 - 8 minuten op middelhoog vuur.
Kook ondertussen 500 ml water per persoon in een pan met deksel en kook hierin de noedels, afgedekt, 4 minuten. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.

Voeg de varkenshaasblokjes en de helft van de mangochutney toe aan de wok of hapjespan met groenten en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur. Bestrooi naar smaak met peper en zout.

Verdeel de noedels en de varkenshaas met groenten over de borden. Serveer met de overige mangochutney.