Wist je dat Parmigiano Reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
175 g
Gnocchi
(Contains: Tarwe, Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)
1 piece
Pork tenderloin
(May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
25 g
Bacon lardons
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
190 g
Chestnut mushrooms
75 g
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ sachet(s)
Dried oregano
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
50 milliliters
Low sodium beef stock
to taste
Salt and pepper
Tip: Je bakt de varkenshaas en groenten samen in 1 pan. Kook je voor meer dan 2 personen? Bak de varkenshaas dan met de helft van de roomboter in een pan en bak de groenten en spekjes met de overige boter in een tweede pan. En voeg het bakvocht van de varkenshaas vlak voor het serveren toe aan de pan met groenten.
Tip: Is het lastig om 50 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.