Geniet van allerlei Mediterraanse smaken met dit goedgevulde broodje kipgyros. De tzatziki is al kant-en-klaar, dus minder werk voor jou!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Turks broodje
200 gram
Kipgyros
160 gram
Tzatziki
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Pruimtomaat
1 stuk(s)
Rode ui
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
½ el
Olijfolie
2 tl
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in halve ringen en verkruimel de feta. Snijd de tomaat in blokjes.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipgyros met de helft van de rode ui in 6 - 8 minuten gaar (zie Tip).
Tip: De andere helft van de ui gebruik je rauw in de volgende stap. Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui mee met de kipgyros.
Meng ondertussen in een kleine kom de overige rode ui met de rodewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout. Bak het Turkse broodje 5 - 8 minuten in de oven.
Verdeel de broodjes over de borden en snijd ze open. Beleg de broodjes met de kipgyros. Garneer met de tzatziki, feta, tomaat, rode ui en salademix.