
Snel en romig, dat is dit gerecht. Even de caserecce koken, groen-ten bakken en samenvoegen met de kruidenroomkaas en pesto. De roomkaas is speciaal gekruid met bieslook, peterselie en knoflook. De pesto maakt deze pasta helemaal af!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
90 g
Volkoren casarecce
(Contains: Gluten)
1 unit
Knoflookteen
200 g
Groentemix
(May be present: Selderij)
25 g
Kruidenroomkaas
(Contains: Melk (inclusief lactose))
25 g
Groene pesto
(Contains: Melk (inclusief lactose), Noten)
1 tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de caserecce en kook de caserecce, afgedekt, 10 - 12 minuten. Giet daarna af en houd een klein beetje kookvocht apart.
Snijd of pers de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de knoflook en groentemix al roerende 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg 25 ml kookvocht van de caserecce per persoon toe en bak, afgedekt, 10 - 12 minuten. Schep tussendoor regelmatig om.
Voeg ondertussen de kruidenroomkaas en de helft van de pesto toe aan de, afgegoten caserecce. Voeg zodra de groenten gaar zijn de romige pasta toe aan de groenten en verhit nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige pesto.