
Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Tarwe)
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
15 gram
Zwarte-bonenpasta
(Bevat: Tarwe, Soja)
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat: Tarwe, Soja, Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Limoen
150 gram
Broccoli
1 stuk(s)
Tomaat
1 el
[Zoutarme] sojasaus
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout



