
De taco vindt zijn oorsprong in de Mexicaanse mijnen en dankt zijn naam aan een velletje papier met dynamiet ertussen. Ook deze taco zorgt voor een (smaak)explosie!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
25 gram
Hoisinsaus
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Ui
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Komkommer
¼ stuk(s)
Rode peper
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
[Plantaardige] mayonaise
¾ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
Olijfolie
½ tl
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Je verwarmt de oven voor de tortilla's. Je kunt ook een koekenpan gebruiken.



Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.