
Deze soep van pastinaak heeft een zoete, anijsachtige smaak en dat is perfect in combinatie met de frisse yoghurt.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
piece
Shallot
g
Parsnip
piece
Garlic
g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
sprig
Fresh rosemary
piece
White baguette
(Contains: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge May be present: Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)
g
Potatoes
g
Butter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 tablespoon
Olive oil
milliliters
Sunflower oil
tablespoon
White balsamic vinegar
piece
Low sodium vegetable stock cube
milliliters
Water
to taste
Salt and pepper

Tip: De overige knoflook gebruik je ongepeld in stap 3.

Tip: Vind je de soep te dik? Voeg dan nog wat extra water toe tijdens het pureren.

Tip: Houd de pan in de gaten en zet het vuur indien nodig nog lager, zodat de knoflook niet te bruin kleurt.

Tip: Frituur de pastinaakschillen in delen voor een krokanter resultaat.

