
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 unit
Banaan
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
25 g
Walnoten
(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
50 g
Havermout
(Contains: Gluten)
20 g
Gele rozijnen
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet)
2 teaspoon
Gemalen kaneel
10 g
Lijnzaad
(May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad, Soja, Gluten)
1 unit
Honing
pinch
Zout
Verwarm de oven voor op 170 graden

Prak de bananen in een kom. Voeg de eieren toe en mix met een garde of mixer in ongeveer 1 minuut tot een luchtig beslag.
Verkruimel vervolgens de walnoten. Voeg de walnoten, havermout, rozijnen, kaneel, lijnzaad, de helft van de honing en een snufje zout toe aan het beslag en roer door.

Schenk het beslag in een kleine ovenschaal of cakevorm met bakpapier en bak de ontbijtcake in 25 - 30 minuten goudbruin in de oven. Test of de ontbijtcake gaar is door er met een satéprikker in te prikken. Als deze er droog uitkomt dan is de ontbijtcake gaar. Haal de cake uit de vorm en besprenkel met de overige honing.
TIP: