Skip to main content
Verse tomatensoep met gehaktballetjes en baguette caprese
Verse tomatensoep met gehaktballetjes en baguette caprese

Verse tomatensoep met gehaktballetjes en baguette caprese

1000 ml | 2 porties | 279 g groente | Serveertip

3.8
(8)

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Caprese is de combinatie van tomaat, mozzarella en basilicum. Combineer deze klassieke drie-eenheid op een heerlijk broodje en serveer het met verse tomatensoep met gehaktballetjes!

Tags:
Recipe
Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Tarwe
Cashewnoten
Zwaveldioxide en sulfiet
Soja
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 bulb(s)

Mozzarella

(Contains: Melk (inclusief lactose))

4 piece

Tomato

10 g

Fresh basil

2 piece

White demi-baguette

(Contains: Rogge, Tarwe May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

40 g

Arugula & lamb's lettuce

40 g

Green pesto

(Contains: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten May be present: Noten, Pinda's)

8 milliliters

Crema di balsamico

(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet)

1000 milliliters

Fresh tomato soup with meatballs

(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja, Gluten May be present: Noten, Pinda's, Lupine, Vis, Selderij, Ei, Mosterd, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

1 teaspoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)5016 kJ
Calories1199 kcal
Fat68 g
Saturated Fat26.8 g
Carbohydrate96.5 g
Sugar25.3 g
Dietary Fiber9.3 g
Protein48.6 g
Salt8.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Salad Bowl
Soup pan

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Scheur de mozzarella in stukken en snijd de tomaat in plakken. 
  • Snijd het basilicum in reepjes.
2
  • Bak de demi-baguette 6 minuten in de oven.
  • Meng ondertussen in een saladekom per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie en 1 tl wittewijnazijn. 
  • Voeg de slamix toe en meng met de dressing. Breng op smaak met peper en zout. 
3
  • Snijd de baguette open en besmeer met de groene pesto.
  • Beleg vervolgens met de salade, tomaat, mozzarella en het verse basilicum.
  • Besprenkel met de balsamicocrème en 1/2 el extra vierge olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Verwarm ondertussen de tomatensoep in een soeppan op middelhoog vuur. 
  • Verdeel de tomatensoep over diepe borden.
  • Serveer met de baguette caprese. 

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes