
Maak plaats voor de ster van het seizoen: met de nieuwe Pompoenbox maak je deze herfst in een handomdraai een pompoensoep, tagliatelle in romige pompoensaus én appel-perentaart. Hartverwarmend lekker en een overvloed aan oranje op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 piece
Onion
2 piece
Garlic
20 g
Fresh thyme
(May be present: Selderij)
600 g
Diced pumpkin
1 piece
Malted grain bread roll
(Contains: Spelt, Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge May be present: Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Ei, Soja, Lupine, Gluten, Noten)
100 g
Crème fraîche
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Butternut squash
1 piece
Red chili pepper
1
Tomato paste
1 sachet(s)
Sicilian-style herb mix
200 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Shallot
120 g
Semi-dried tomatoes
100 g
Arugula
10 g
Pumpkin seeds
(May be present: Sesamzaad, Noten, Pinda's)
80 g
Serrano ham
20 g
Fresh sage
500 g
Fresh tagliatelle
(Contains: Tarwe, Ei)
2 piece
Apple
1 piece
Pear
1 teaspoon
Ground cinnamon
1 roll(s)
Puff pastry
(Contains: Tarwe May be present: Melk (inclusief lactose))
100 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Low sodium vegetable stock cube
1200 milliliters
Boiled water
6.5 tablespoon
Olive oil
3 tablespoon
White balsamic vinegar
2 tablespoon
Balsamic vinegar
2 tablespoon
Extra virgin olive oil
2 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
2 tablespoon
[Plant-based] butter
4 tablespoon
Brown sugar
1 to taste
Salt and pepper
250 milliliters
Water for the sauce

Tip: Voor de soep gebruik je de helft van de knoflook en ui. De andere helft gebruik je voor het hoofdgerecht!





Tip: De galette is ook gemakkelijk van tevoren te maken!