Maak plaats voor de ster van het seizoen: met de nieuwe Pompoenbox maak je deze herfst in een handomdraai een pompoensoep, tagliatelle in romige pompoensaus én appel-perentaart. Hartverwarmend lekker en een overvloed aan oranje op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Onion
2 piece
Garlic
20 g
Fresh thyme
(May be present: Selderij)
600 g
Diced pumpkin
1 piece
Malted grain bread roll
(Contains: Spelt, Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge May be present: Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Ei, Soja, Lupine, Gluten, Noten)
100 g
Crème fraîche
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Butternut squash
1 piece
Red chili pepper
1
Tomato paste
1 sachet(s)
Sicilian-style herb mix
200 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Shallot
120 g
Semi-dried tomatoes
100 g
Arugula
10 g
Pumpkin seeds
(May be present: Sesamzaad, Noten, Pinda's)
80 g
Serrano ham
20 g
Fresh sage
500 g
Fresh tagliatelle
(Contains: Tarwe, Ei)
2 piece
Apple
1 piece
Pear
1 teaspoon
Ground cinnamon
1 roll(s)
Puff pastry
(Contains: Tarwe May be present: Melk (inclusief lactose))
100 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Low sodium vegetable stock cube
1200 milliliters
Boiled water
6.5 tablespoon
Olive oil
3 tablespoon
White balsamic vinegar
2 tablespoon
Balsamic vinegar
2 tablespoon
Extra virgin olive oil
2 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
2 tablespoon
[Plant-based] butter
4 tablespoon
Brown sugar
1 to taste
Salt and pepper
250 milliliters
Water for the sauce
Tip: Voor de soep gebruik je de helft van de knoflook en ui. De andere helft gebruik je voor het hoofdgerecht!
Tip: De galette is ook gemakkelijk van tevoren te maken!