Skip to main content
Havermoutrepen met dadels en pecannoten
Havermoutrepen met dadels en pecannoten

Havermoutrepen met dadels en pecannoten

+/- 14 repen | Bak het zelf met verse ingrediënten

3.6
(152)

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Kies deze week voor havermoutrepen met dadels en pecannoten.

Allergens:
Pecannoten
Haver

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total40 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

0.24 piece

Banana

5.6 g

Chopped pecans

(Contains: Pecannoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

30 g

Oats

(Contains: Haver May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

5.6 g

Desiccated coconut

(May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

7 g

Chopped dates

(May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

7 g

Dried apricot pieces

(May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad, Soja)

Not included in your delivery

0.14 tablespoon

Sunflower oil

0.14 tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

Nutrition Values

Calories138 kcal
Energy (kJ)576 kJ
Fat5.6 g
Saturated Fat2 g
Carbohydrate17.8 g
Sugar8 g
Dietary Fiber2.4 g
Protein2.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small sauce pan
Small Bowl
Parchment Paper
Bowl
Oven Dish

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Prak de bananen in een kom fijn met een vork fijn. Verwarm in een kleine steelpan 3 el zonnebloemolie met de honing en meng goed. Voeg de geprakte banaan toe als de honing vloeibaar is geworden. Meng goed en verwarm het geheel 1-2 minuten op laag vuur.

Mengen
2

Bekleed een ovenschaal van 20 x 20 cm met bakpapier. Hak de pecanstukjes fijn. Meng in een kom de havermout, kokosrasp, dadelstukjes, abrikozenstukjes, pecanstukjes en een mespuntje zout met 3 el water. Voeg vervolgens het banaanmengsel toe en meng tot het een plakkerig deeg wordt.

Vullen
3

Vul de ovenschaal met het mengsel. Verspreid het mengsel en druk goed aan met de bolle kant van een lepel of een spatel.

Bakken
4

Plaats de ovenschaal 25-30 minuten in de oven, of tot de bovenkant goudbruin kleurt. Laat ongeveer 15 minuten afkoelen en snijd in repen van 2 cm breed.

Tip: De repen zijn drie tot vier dagen houdbaar als je ze tussen twee bakpapiertjes bewaart in een koektrommel.

More delicious recipes with similar ingredients

Veggie + protein - Zoete-aardappelstamppot met kruidenkaasblokjes

Veggie + protein - Zoete-aardappelstamppot met kruidenkaasblokjes

met veldsla, rucola en pecanstukjes
Kipspiezen met geurige kokosrijst

Kipspiezen met geurige kokosrijst

Met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng
Double protein - Patatje met dubbele portie Rendang

Double protein - Patatje met dubbele portie Rendang

met kokosboontjes
Zoete-aardappelstamppot met kruidenkaasblokjes

Zoete-aardappelstamppot met kruidenkaasblokjes

met veldsla, rucola en pecanstukjes
Midden-Oosterse parelcouscous met gekonfijte kippendij

Midden-Oosterse parelcouscous met gekonfijte kippendij

met zoete twist, een frisse salade en buffelyoghurt
Double protein -  Dubbele portie kipspiezen met kokosrijst

Double protein - Dubbele portie kipspiezen met kokosrijst

met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng
Smoothiebowl

Smoothiebowl

met mango en spinazie
Halfvolle kwark met banaan

Halfvolle kwark met banaan

met mandarijn, kokosrasp en muesli
Marokkaanse groentestoof met bulgur

Marokkaanse groentestoof met bulgur

met kikkererwten, amandel en gedroogde abrikoos
Banaanpannenkoeken

Banaanpannenkoeken

met kaneel en honing
Double veggie - Spinazie-kokoscurry met gele rijst en een spiegelei

Double veggie - Spinazie-kokoscurry met gele rijst en een spiegelei

met extra rode puntpaprika, spinazie en tomaat
Orzo met pompoen, spinazie en Italiaanse kaas

Orzo met pompoen, spinazie en Italiaanse kaas

met pecannoten, verse salie en rozijnen
Dahl met een frisse raita en naanbrood

Dahl met een frisse raita en naanbrood

bereid met gember, appel en kokosmelk
Kipfilet met zoete, kruidige groentestoof

Kipfilet met zoete, kruidige groentestoof

met aardappel, gedroogde abrikozen en amandelschaafsel
Tasty tomaat-paprikasoep

Tasty tomaat-paprikasoep

met dragon, parelcouscous en abrikoos
Bali-style kipsaté met kokosrijst

Bali-style kipsaté met kokosrijst

met zelfgemaakte seroendeng
Truffelorzo met doradefilet en paddenstoelen

Truffelorzo met doradefilet en paddenstoelen

met parmigiano reggiano en rucolasalade met peer en pecannoten
Dahl met een frisse salsa en naanbrood

Dahl met een frisse salsa en naanbrood

bereid met gember, appel en kokosmelk
Tomaat-paprikasoep met parelcouscous

Tomaat-paprikasoep met parelcouscous

met crème fraîche, verse dragon en zelfgemaakte soepstengels

This week's must-try HelloFresh recipes

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

over mashed potatoes with tomato-cucumber salad
Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

with lamb's lettuce, cucumber & bell pepper
Orzo à la 'Fata Morgana'

Orzo à la 'Fata Morgana'

with beef & Middle Eastern Spices
Triple Onion Hotdog with Apple Salad

Triple Onion Hotdog with Apple Salad

with crispy onions, onion chutney & caramelised onions
Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

with blood-red apple & mashed potatoes
Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

with cheesy nachos, sour cream & fragrant rice
Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

one simple recipe with extra flavours for parents!
Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

with baby potatoes, parsley & roasted vegetables
Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

over golden rice with carrot & courgette
Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

with courgette ribbons & frighteningly fresh side salad
Hard Shell Beef Tacos

Hard Shell Beef Tacos

with sour cream & salsa
Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

with smoky chickpeas & tomato-cucumber salad
Max & Moritz's Favourite Flammekueche

Max & Moritz's Favourite Flammekueche

with mozzarella, apple & leek
Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

with bacon-wrapped broccolini & roasted cauliflower
Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

in fragrant coconut broth with fresh lemongrass & courgette
Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

with lemon, broccoli & Sicilian-style herbs
Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

with bruschetta dip & eggplant-arugula salad
Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

with freakish fries & endive slaw
Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

over rice with Romano beans & mango chutney
Cottage Pie with Pork & Gouda

Cottage Pie with Pork & Gouda

with courgette, bell pepper & sweetcorn