Skip to main content
Banaanpannenkoeken
Banaanpannenkoeken

Banaanpannenkoeken

met kaneel en honing

4.0
(10)

.

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Banana

8 piece

Egg

30 g

Flaxseed

6 piece

Orange juice

1 tablespoon

Honey

0.99 teaspoon

Ground cinnamon

Not included in your delivery

teaspoon

Salt

1 tablespoon

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Energy (kJ)2980 kJ
Calories712 kcal
Fat37 g
Saturated Fat11 g
Carbohydrate52 g
Sugar43 g
Dietary Fiber19.8 g
Protein35 g
Salt1 g
Trans Fat7.8 g
Calcium180 mg
Iron0.5 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Whisk
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Prak de bananen met een vork in een kom.

2

Voeg de eieren, de helft van het lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork of garde tot een beslag.

3

Verhit ¼ van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad. Serveer met het sinaasappelsap.

This week's must-try HelloFresh recipes