Met labne, een verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt, geef je een frisse draai aan dit gerecht vol smaken.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
150 g
Pre-cut carrot & onion
(May be present: Selderij)
5 g
Fresh flat leaf parsley & mint
1 piece
Tomato
100 g
Cypriot-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
100 g
Beef mince with East Asian spices
(May be present: Selderij, Gluten, Ei, Mosterd, Soja)
¼ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
2 piece
Lebanese flatbread
(Contains: Tarwe)
60 g
Labneh
(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)
20 g
Tahini sauce
(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei, Sesamzaad)
½ sachet(s)
Za'atar
(Contains: Sesamzaad)
30 g
Mesclun
½ tablespoon
Sunflower oil
1 teaspoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Tip: Grillkaas heeft van nature een zoute smaak. Gebruik daarom tijdens het koken geen zout, maar voeg na het proeven eventueel pas zout toe aan het gerecht.
Weetje: De tahin is gemaakt van sesamzaad en is rijk aan calcium, ijzer en gezonde vetten.