Skip to main content
Indonesische currry-noedelsoep
Indonesische currry-noedelsoep

Indonesische currry-noedelsoep

Met koriander en pinda's

3.9
(291)

Door een goede currypasta te gebruiken heb je in een mum van tijd een heerlijke Indonesische currysoep op tafel staan. Je voegt als laatst verse koriander en pinda's toe, die samen zorgen voor een lekkere bite.

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Selderij
Pinda's

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode peper

½ unit

Knoflookteen

200 g

Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette

50 g

Besengek-currypasta

(Contains: Gluten, Melk (inclusief lactose), Selderij)

150 milliliters

Kokosmelk

3 bunch

Verse koriander

(May be present: Selderij)

20 g

Gezouten pinda's

(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)

10 g

Verse udonnoedels

(Contains: Gluten)

Not included in your delivery

250 milliliters

Groentebouillon

1 tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3109 kJ
Calories743 kcal
Fat53 g
Saturated Fat24.3 g
Carbohydrate50 g
Sugar12.3 g
Dietary Fiber8 g
Protein18 g
Salt5.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid

Cooking Steps

snijden
1

• Bereid de bouillon. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Pers de knoflook of snijd fijn.

bakken
2

• Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. • Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. • Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. • Roer de currypasta door de groenten en roerbak nog 1 minuut.

koken
3

• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. • Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. • Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.

serveren
4

Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes