Skip to main content
Groene salade

Groene salade

met paprika en tomaat

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Paprika

1 stuk(s)

Pruimtomaat

2.5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

25 gram

Radicchio en romaine

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ tl

Wittewijnazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

½ tl

Mosterd

Voedingswaarden

Energie (kJ)374 kJ
Energie (kcal)89 kcal
Vetten6.6 g
waarvan verzadigd0.9 g
Koolhydraten4.8 g
waarvan suikers4.4 g
Vezels2.6 g
Eiwitten1.4 g
Zout0.1 g
Potassium134.6 mg
Calcium3.2 mg
Iron0.2 mg

Instructies

1

Snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat en snijd de rest in blokjes.

2

Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de sla, paprika en tomatenblokjes met de dressing.

3

Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltjes. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders