
Vissaus is een zoute smaakmaker die veel voorkomt in de Zuidoost-Aziatische keuken. Je eten zal er echter niet merkbaar visachtig door smaken. In plaats daarvan zorgt het voor een subtiele hartige, umami smaak.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
90 milliliters
Coconut milk
½ sachet(s)
Green curry spices
10 milliliters
Fish sauce
(Contains: Vis)
100 g
Diced chicken breast
200 g
Broccoli
75 g
Quick-cook brown rice
½ piece
Carrot
5 g
Ginger paste
½ tablespoon
Sunflower oil
300 milliliters
Water
⅓ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper




Weetje: Broccoli wordt niet voor niets gezien als een supergroente. Het is rijk aan onder andere calcium, kalium, ijzer en vitamine B, C en E.