Skip to main content
Zalm met frisse citroen en pasta
Zalm met frisse citroen en pasta

Zalm met frisse citroen en pasta

Handig: de broccoli hebben wij alvast voor jullie gesneden

Allergens:
Gluten
Vis
Melk (inclusief lactose)
Selderij

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

½ unit

Knoflookteen

150 g

Broccoli

½ unit

Rode paprika

⅓ unit

Citroen

90 g

Fusilli

(Contains: Gluten May be present: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)

1 unit

Zalmfilet met huid

(Contains: Vis)

2 tablespoon

Crème fraîche

(Contains: Melk (inclusief lactose))

3 unit

Vers basilicum

(Contains: Selderij)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories792 kcal
Energy (kJ)3314 kJ
Saturated Fat39 g
Carbohydrate67 g
Dietary Fiber13 g
Protein37 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Lid
Pan
Grater
Tall-Sided Pan
Plate

Cooking Steps

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel.

2

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de steel in blokjes en snijd paprika klein. Was de citroen grondig, rasp de schil met een fijne rasp en pers het sap uit.

3

Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel. Fruit de ui en knoflook 1 minuut op laag vuur. Voeg de broccoli, een ½ tl citroenrasp per persoon en 4 el water per persoon toe en bak, afgedekt, 10 minuten. Voeg halverwege de paprika toe.

4

Kook ondertussen de fusilli, afgedekt, 10 – 12 minuten. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.

5

Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak de zalmfilet aan beide kanten 3 minuten.

6

Voeg de crème fraîche en 1 tl citroensap per persoon toe aan de wok of hapjespan. Voeg vervolgens de fusilli toe. Bestrooi met peper en zout en verhit nog 1 minuut.

7

Scheur de basilicum klein. Verdeel de fusilli en de zalmfilet over de borden, garneer met de basilicum en besprenkel naar smaak met extra citroenrasp en citroensap.

More delicious recipes with similar ingredients

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Met groene kruiden, olijven en kappertjes
Tartiflette met camembert, brie en spekjes

Tartiflette met camembert, brie en spekjes

Franse ovenschotel met aardappel en crème fraîche met een frisse salade
Gegratineerde pastaschotel

Gegratineerde pastaschotel

met broccoli en zongedroogde tomaten
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Spaanse gehaktballetjes met zoete aardappel

Spaanse gehaktballetjes met zoete aardappel

met broccoli met gesmolten geitenkaas
Broccoli Soup with Cheese & Fresh Herbs

Broccoli Soup with Cheese & Fresh Herbs

with pesto pull-apart star bread
DIY Creamy Shrimp Spaghetti

DIY Creamy Shrimp Spaghetti

pick 'n' mix toppings: lemon, arugula, broccoli & more!
Krieltjes in paprikasaus met kipworstjes

Krieltjes in paprikasaus met kipworstjes

met broccoli en witte kaas
Veggie + protein - Orzo met gekonfijte kippendij als extra

Veggie + protein - Orzo met gekonfijte kippendij als extra

met broccoli, pecorino en verse citroentijm
Cheeseburger met spek en zelfgemaakte hamburgersaus

Cheeseburger met spek en zelfgemaakte hamburgersaus

met gebakken aardappelpartjes en salade
Aardappelpuree met zachtgekookt ei

Aardappelpuree met zachtgekookt ei

met broccoli en doperwten
Pompoensoep met zelfgemaakte croutons

Pompoensoep met zelfgemaakte croutons

met crème fraîche, pompoenpitten en linzen
Gevuld bladerdeeg met kipgehakt en broccoli

Gevuld bladerdeeg met kipgehakt en broccoli

met kruidenroomkaas en tomatensalade
Filipijnse groene linzencurry met kokosmelk

Filipijnse groene linzencurry met kokosmelk

met naan, spinazie en broccoli
Traybake met vegan vissticks

Traybake met vegan vissticks

met broccoli, zoete aardappel en zoet-pittige chilimayo
Plaattaart met spinazie en ei

Plaattaart met spinazie en ei

en een tomatensalade
Romige pastaschotel met koolvis en broccoli

Romige pastaschotel met koolvis en broccoli

met een frisse salade van tomaat en veldsla
Milde viscurry

Milde viscurry

met volkoren noedels en broccoli
Foccacia met gehaktballetjes en mozzarella

Foccacia met gehaktballetjes en mozzarella

met rucola, basilicum en rode cherrytomaten
Hoisin Steak Strips with Green Vegetables

Hoisin Steak Strips with Green Vegetables

over gomashio rice with salted peanuts

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Shrimp Fusilli in Creamy Curry Sauce

Shrimp Fusilli in Creamy Curry Sauce

with goat's cheese, courgette & lamb's lettuce
Kohlrabi-Coconut Curry with Veggie Chicken

Kohlrabi-Coconut Curry with Veggie Chicken

over bulgur with lime, chili pepper & spinach
Tofu Noodles in Black Bean Sauce with Lime & Fresh Herbs

Tofu Noodles in Black Bean Sauce with Lime & Fresh Herbs

with eggplant, crispy onions & East Asian-style sauce
Venison Meatballs in Orange Sauce with Shaved Almonds

Venison Meatballs in Orange Sauce with Shaved Almonds

over bulgur with bell pepper & Romano beans
Tahini Noodle Stir-Fry with Courgetti

Tahini Noodle Stir-Fry with Courgetti

with cashews, Thai basil & sesame seeds
Chicken Breast in Creamy Mushroom Sauce

Chicken Breast in Creamy Mushroom Sauce

with roast potatoes & salad
Shrimp Flatbreads with Tahini Sauce

Shrimp Flatbreads with Tahini Sauce

with courgette, za'atar & parsley
Antipasto Tortelloni with Serrano Ham & Burrata

Antipasto Tortelloni with Serrano Ham & Burrata

in roasted bell pepper sauce with pistachios & arugula
Mediterranean Mozzarella Meatballs in Pesto Rosso Sauce

Mediterranean Mozzarella Meatballs in Pesto Rosso Sauce

hidden courgette! | over couscous with parsley & Sicilian-style herbs
'Tunacado' Bowl with Edamame & Avocado Dip

'Tunacado' Bowl with Edamame & Avocado Dip

over brown rice with tomato & furikake
Surinamese-Style Bami with Chicken Thigh Strips

Surinamese-Style Bami with Chicken Thigh Strips

with quick-pickled cucumber & crispy onions
Ribeye Steak with Parmigiano Risotto & Arugula

Ribeye Steak with Parmigiano Risotto & Arugula

with roasted cherry tomatoes, pistachios & parsley
Teriyaki Salmon Bowl with Edamame

Teriyaki Salmon Bowl with Edamame

over garlic rice with broccolini & furikake
Crispy Coconut Cod with Pak Choi Curry

Crispy Coconut Cod with Pak Choi Curry

over celeriac purée with sesame seeds & chili pepper
Mediterranean Chicken with Kalamata Olives & Greek-Style Cheese

Mediterranean Chicken with Kalamata Olives & Greek-Style Cheese

over tomato bulgur with roasted courgette & bell pepper
Korean-Inspired Chicken Bao Buns

Korean-Inspired Chicken Bao Buns

with kimchi sauce, slaw & coriander
Orzotto with Courgette & Goat's Cheese

Orzotto with Courgette & Goat's Cheese

with mini Roma tomatoes & rosemary
Feta in Rosemary-Panko Coating

Feta in Rosemary-Panko Coating

with onion chutney, baby potatoes & courgette salad
Cheesy Beef Taquitos

Cheesy Beef Taquitos

on wholewheat tortillas with tomato salsa & yogurt
Provençal-Style Meatloaf

Provençal-Style Meatloaf

over rice with roasted vegetables in tomato sauce