
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Breng de zomer op tafel en geniet samen van een klassieke Griekse salade!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Kumato-tomaat
75 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 zakje(s)
Gedroogde oregano
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Komkommer
30 gram
Leccino-olijven
Snijd de kumato tomaat in kwarten. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Halveer de olijven.
Meng in een kleine kom 1/2 el extra vierge olijfolie met 1/2 el rodewijnazijn en 1 1/2 tl oregano. Breng op smaak met peper en zout.
Meng in een saladekom de komkommer, kumato tomaat, rode ui en olijven door de dressing.
Leg het stuk feta op de salade. Besprenkel eventueel met wat extra vierge olijfolie naar smaak.