Skip to main content
Gnocchi met pesto en gebakken kabeljauw
Gnocchi met pesto en gebakken kabeljauw

Gnocchi met pesto en gebakken kabeljauw

3.3
(474)

Gnocchi is een Italiaanse pastasoort. Deze zachte kussentjes zijn gemaakt van aardappel en het woord “gnocchi” betekent letterlijk “klont”.

Allergens:
Gluten
Ei
Zwaveldioxide en sulfiet
Tarwe
Vis
Melk (inclusief lactose)
Noten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

200 g

Sperziebonen

½ teaspoon

Gedroogde tijm

165 g

Gnocchi

(Contains: Gluten, Ei, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe)

1 unit

Kabeljauwfilet

(Contains: Vis)

40 g

Bospaddenstoelenpesto

(Contains: Melk (inclusief lactose), Noten May be present: Pinda's, Selderij)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

1 teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories712 kcal
Energy (kJ)2979 kJ
Fat36 g
Saturated Fat7 g
Carbohydrate64 g
Dietary Fiber10 g
Protein30 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Wok with Lid
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Breng 500 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel voor de gnocchi.

Snijd de sperziebonen.
2

Snipper de ui. Verwijder de topjes van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in stukken van 3 – 4 cm.

3

Verhit ⅓ van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui 2 minuten op laag vuur. Voeg de sperziebonen, tijm en zwarte balsamicoazijn toe en bak al roerende 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg 25 ml water per persoon toe en bak, afgedekt, 5 – 7 minuten.

Bak de gnocchi 3 minuten mee.
4

Kook ondertussen de gnocchi in de pan met deksel totdat ze boven komen drijven. Giet af en laat afkoelen door de gnocchi met koud water af te spoelen. Voeg de gnocchi en ⅓ van de olijfolie toe aan de wok of hapjespan en bak zonder deksel nog 3 minuten.

5

Verhit ondertussen de overige olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauw 2 minuten aan elke kant. Breng op smaak met peper en zout.

Voeg de pesto toe.
6

Voeg de bospaddenstoelenpesto toe aan de wok of hapjespan en verhit al roerende nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel het gerecht over de borden.
7

Verdeel de gnocchi over de borden en serveer met de kabeljauw.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes