En croûte is een Franse techniek waarbij ingrediënten - zoals vis, vlees of kaas - in deeg wordt gewikkeld en gebakken. De gouden korst sluit sappen en smaak perfect in!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Kipgehakt met Mediterrane kruiden
100 gram
Broccoli
25 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
1.5 stuk(s)
Tomaat
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Ui
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het kipgehakt gaat straks in het bladerdeeg en mag daarom niet te vochtig zijn. Giet dus goed af.
Tip: Om een mooi glimmend laagje aan het bladerdeeg te geven, kun je het deeg voor het bakken met een kwastje insmeren met melk.