
Met dit recept tover je 280 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Courgette
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
5 gram
Vers basilicum
40 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine)
¼ zakje(s)
Ras el hanout
40 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Kappertjes
1 stuk(s)
Kippendij
½ el
Olijfolie
75 ml
Water
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



Tip: Kook je op gas? Haal dan eventueel de pan van het vuur wanneer je het water toevoegt.



Tip: Druk de citroen met je vork plat om het citroensap over het gerecht te verdelen.