
Pilav verwijst naar een specifieke kookmethode voor rijst: de korrels worden eerst geroosterd met aroma's en specerijen, en daarna gekookt in bouillon. Hierdoor krijg je luchtige en losse rijstkorrels.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Gesneden snijbonen
75 gram
Basmatirijst
½ zakje(s)
Gele currykruiden
50 gram
Bimi broccoli
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Thais basilicum
25 gram
Sojabonen
(Bevat: Soja)
20 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Walnoten, Paranoten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Gele wortel
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
250 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Olijfolie
1 tl
Extra vierge olijfolie
1 tl
Sambal



