Vanavond staat er een smaakvol pastagerecht met kruidige chorizo, tomatensaus en veel groenten op het menu. Om het je extra gemakkelijk te maken, hebben we de groenten alvast voor-gesneden.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Knoflookteen
½ unit
Prei
1 unit
Chorizoworstje (60g)
½ can
Tomatenpuree
1 teaspoon
Gedroogde tijm
200 g
Groentemix met drie kleuren paprika en rode ui
60 g
Fusilli
(Contains: Gluten May be present: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)
¼ unit
Groentebouillonblokje
to taste
Peper en zout
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli. Snijd of pers de knoflook fijn en snijd de prei in ringen.
Kook de fusilli, afgedekt, 10 - 12 minuten in de pan met deksel en giet af.
Prik ondertussen een paar gaatjes in het chorizoworstje. Verhit een wok of hapjespan met deksel op middelhoog vuur en bak de chorizo zonder olie 4 - 5 minuten.
Voeg de knoflook, prei, tomatenpuree, tijm, groentemix en 50 ml water per persoon toe. Verkruimel het bouillonblokje erbij en bak, afgedekt, 10 - 12 minuten op middellaag vuur. Schep regelmatig om.
Voeg vervolgens de fusilli toe aan de groenten, breng op smaak met peper en zout en bak 2 minuten op middelhoog vuur.
Verdeel de fusilli over de borden en serveer samen met het chorizoworstje.