Skip to main content
Doradefilet met een paprika-tomatenstoof

Doradefilet met een paprika-tomatenstoof

3.6
(267)

Voor dit heerlijke visgerecht maak je zelf een stoofpot van groenten met broccoli, tomatenblokjes en paprikapoeder die je verder op smaak brengt met zwarte balsamicoazijn en honing. Daarnaast bak je zelf de doradefilet op de huid. Een heerlijke combinatie!

Allergens:
Vis
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total40 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium
Serving amount

1 unit

Knoflookteen

250 g

Broccoli

200 g

Aardappelpartjes

1 teaspoon

Paprikapoeder

½ can

Tomatenblokjes

1 unit

Doradefilet met huid

(Contains: Vis)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

½ teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

½ teaspoon

Honing

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

/ per serving
Energy (kJ)2736 kJ
Calories654 kcal
Fat30 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate64 g
Dietary Fiber7 g
Protein29 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Tall-Sided Pan
Pan with Lid

Cooking Steps

Snijd de knoflook en broccoli
1

Snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes van 1 - 2 cm.

Bak de aardappelschijfjes
2

Verhit vervolgens de helft van de olijfolie in een een koekenpan en bak de aardappelschijfjes 15 minuten op middelhoog vuur. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en zout.

Stoof de broccoli
3

Verhit ondertussen de overige olijfolie in een pan met deksel en bak de knoflook, broccoli en paprikapoeder 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes, zwarte balsamicoazijn en honing toe, breng op smaak met peper en zout en breng al roerende aan de kook. Dek vervolgens de pan af en laat 10 minuten stoven op middellaag vuur.

4

Verhit de roomboter in een andere koekenpan op middelhoog vuur en bak de doradefilet 4 minuten op de velkant. Keer om en bak nog 1 – 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer met de zeebaars
5

Verdeel de aardappelschijfjes en gestoofde groenten over de borden. Serveer met de doradefilet.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes