
Receptontwikkelaar Iris: "Ik ben gek op gepocheerde eieren, maar vond het altijd een gedoe om ze te maken. Sinds ik de azijntruc in dit recept heb geleerd, zijn gepocheerde eieren mijn go-to lunchgerecht! Vandaag maak je ze als onderdeel van een op bibimbap geïnspireerde bowl."
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 piece
Egg
(Contains: Ei)
75 g
White long grain rice
½ sachet(s)
Korean-style spice mix
(Contains: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
65 g
Mushrooms
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
50 g
Spinach
(May be present: Selderij)
½ piece
Carrot
20 g
Kimchi sauce
½ sachet(s)
Furikake
(Contains: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
20 milliliters
Ketjap manis
(Contains: Tarwe, Soja)
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
1 tablespoon
Sunflower oil
½ teaspoon
Sugar
4.5 tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
[Reduced salt] soy sauce
to taste
Salt and pepper




Tip: Heb je een kernthermometer? Zorg ervoor dat het water 82 - 88 graden is.

