Deze vegetarische shoarma heeft niet alleen de bite van vlees, maar ook dezelfde essentiële bouwstoffen zoals eiwitten, ijzer en vitamine B12!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
80 g
Veggie shawarma
(Contains: Soja, Gerst, Tarwe, Ei)
75 g
Bulgur
(Contains: Tarwe May be present: Soja)
½ piece
Onion
25 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Cucumber
½ piece
Garlic
½ sachet(s)
Greek-style spice mix
25 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Bell pepper
1 teaspoon
Smoked paprika
5 g
Dill, mint & flat leaf parsley
½ tablespoon
Olive oil
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
1 tablespoon
Red wine vinegar
½ teaspoon
Sugar
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
½ teaspoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
Water for the sauce
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper
Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak alle ui dan mee met de paprika.
Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.