
Deze vegetarische shoarma heeft niet alleen de bite van vlees, maar ook dezelfde essentiële bouwstoffen zoals eiwitten, ijzer en vitamine B12!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
80 g
Veggie shawarma
(Contains: Soja, Gerst, Tarwe, Ei)
75 g
Bulgur
(Contains: Tarwe May be present: Soja)
½ piece
Onion
25 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Cucumber
½ piece
Garlic
½ sachet(s)
Greek-style spice mix
25 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Bell pepper
1 teaspoon
Smoked paprika
5 g
Dill, mint & flat leaf parsley
½ tablespoon
Olive oil
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
1 tablespoon
Red wine vinegar
½ teaspoon
Sugar
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
½ teaspoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
Water for the sauce
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper


Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak alle ui dan mee met de paprika.

Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
