Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Kies deze week voor brownies met frambozen en kokos.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
10 g
Chopped pecans
(Contains: Pecannoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
⅖ piece
Egg
4 g
Desiccated coconut
(May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
80 g
Chocolate cake mix
100 g
Strawberries
15 milliliters
Water
8 g
[Plant-based] butter
Haal de boter uit de koelkast, weeg af en snijd in blokjes. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakblik van 20x20 cm met bakpapier (zie Tip). Halveer de aardbeien.
Tip: Heb je geen bakblik in huis? Gebruik dan een vierkante ovenschaal.
Mix in een grote kom de cakemix met 80 ml water, de boter en 2 eieren tot een egaal beslag met een garde (zie Tip). Voeg 15 gram kokosrasp, de pecannoten en de helft van de aardbeien toe en schep goed met een lepel door het beslag.
Tip: Heb je een (hand)mixer? Mix het beslag dan 4 minuten met een vlindergarde.
Giet het beslag in het bakblik met bakpapier. Bak de brownie 25 - 30 minuten in de oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant komen.
Haal de brownie uit de oven (zie Tip) en laat 5 minuten afkoelen. Bestrooi met de overige aardbeien en kokosrasp, Snijd in circa 9 stukken en schep ze één voor één uit het bakblik.
Tip: Gebruik een satéprikker om te controleren of de brownie gaar is. De brownie mag nog plakkerig zijn vanbinnen. Is het deeg nog te vloeibaar? Bak de brownie dan nog enkele minuten.