Pulled pork is niet weg te denken uit de Amerikaanse BBQ-cultuur. Het is zelfs zó populair dat ze er een National Pulled Pork Day voor hebben!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Red onion
100 g
Rainbow slaw mix
1 piece
White bread roll
⅓ sachet(s)
BBQ spice rub
100 g
Pulled pork
30 g
Arugula & lamb's lettuce
15 g
Sliced jalapeños
25 g
Aioli
½ tablespoon
White wine vinegar
50 milliliters
Low sodium beef stock
1 teaspoon
Extra virgin olive oil
1.5 tablespoon
Balsamic vinegar
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
[Plant-based] butter
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bereid de bouillon. Snijd de rode ui in ringen. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uien 4 - 5 minuten.
Tip: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om onder andere ijzer beter uit voeding op te nemen.
Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn, 1 tl extra vierge olijfolie, peper en zout.Meng de rodekool, witte kool en wortel door de dressing. Zet apart en schep af en toe om.Bak ondertussen de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.
Blus de uien af met 1 1/2 el balsamicoazijn per persoon.Voeg per persoon: 1 tl BBQ rub en 50 ml runderbouillon toe. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur inkoken.Voeg de pulled pork toe aan de koekenpan met uienjus en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.
Snijd de ciabatta open en beleg met de koolsalade, rucola, veldsla en pulled pork.Garneer het broodje met de jalapeño's en de aioli. Meng de overige rucola en veldsla met de koolsalade en serveer ernaast.