
Wist je dat het Engelse woord coleslaw een verbastering van het Nederlandse koolsla is? Vandaag maak je zelf een vinaigrette voor de coleslaw. Het zuur in de vinaigrette maakt de rauwe kool zacht en lekker fris, heerlijk bij de pittige blauwe kaas. Kortom, niet zomaar een broodje omelet!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
80 gram
Portobello
100 gram
Rodekool en wortel
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Biologisch wit broodje met roggedesem
(Bevat: Gerst, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
4 stuk(s)
Ei
25 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
¼ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] roomboter
¼ tl
Mosterd
1.5 el
Extra vierge olijfolie



Tip: De omelet omdraaien hoeft niet. Hij is klaar zodra de bovenkant gestold is.
