Skip to main content
American pancakes

American pancakes

met rozijnen en kersenjam

3.8
(7)

Goedemorgen!

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Ei

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

200 g

American pancake mix

(Contains: Gluten)

1 unit

Ei

(Contains: Ei)

125 g

Frambozen

30 g

Rozijnen

(May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Not included in your delivery

120 milliliters

Melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Nutrition Values

Calories588 kcal
Energy (kJ)2460 kJ
Fat16 g
Saturated Fat9.6 g
Carbohydrate92 g
Sugar28 g
Dietary Fiber4 g
Protein15 g
Salt1.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerende de rest van de melk en het ei toe.

2

Smelt de roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes.

3

Smeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met de rozijnen.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes