
.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ can
Cannellinibonen
¼ unit
Limoen
½ unit
Knoflookteen
1 unit
Bosui
⅓ sachet(s)
Mexicaanse kruiden
½ pack
Heinz Tomato Frito
½ unit
Ei
(Contains: Ei)
12 g
Geraspte cheddar
(Contains: Melk (inclusief lactose))
3 unit
Mini-tortilla's
(Contains: Gluten)
½ unit
Avocado
25 g
Biologische zure room
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de cannellinibonen uitlekken in een vergiet. Snijd de limoen in partjes.Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de bosui in fijne ringen. Bewaar het groene en witte gedeelte apart. Verhit de Mexicaanse kruiden 1 minuut in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur.Voeg 1/2 el olijfolie per persoon toe aan de pan en bak het witte gedeelte van de bosui, de knoflook en de cannillinibonen 2 - 3 minuten.

Voeg de tomatenblokjes toe en pers 1 partje limoen per persoon uit boven de pan.Roer goed en laat 3 - 4 minuten indikken.Maak voor elk ei een kuiltje in het groentemengsel en breek de eieren hierin. Bestrooi de eieren met peper en zout.Dek de pan af en laat de eieren 6 - 8 minuten stollen. Verwijder het deksel na 4 minuten en verdeel de geraspte cheddar eroverheen.

Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes.

Zet de eieren, mini-tortilla's, avocado, zure room, het groene van de bosui en de overige limoen op tafel zodat iedereen zelf zijn eigen tortilla kan vullen.Schep eerst de eieren met saus in de mini-tortilla's, verdeel de avocado en zure room eroverheen en garneer met de bosui. Serveer met de overige limoen.