Skip to main content
Huevos rancheros met cannellinibonen en avocado

Huevos rancheros met cannellinibonen en avocado

avondeten zoals de Mexicanen ontbijten

4.3
(811)

.

Allergens:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium
Serving amount

½ can

Cannellinibonen

¼ unit

Limoen

½ unit

Knoflookteen

1 unit

Bosui

⅓ sachet(s)

Mexicaanse kruiden

½ pack

Heinz Tomato Frito

½ unit

Ei

(Contains: Ei)

12 g

Geraspte cheddar

(Contains: Melk (inclusief lactose))

3 unit

Mini-tortilla's

(Contains: Gluten)

½ unit

Avocado

25 g

Biologische zure room

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Energy (kJ)4090 kJ
Calories978 kcal
Fat52 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate83 g
Sugar19 g
Dietary Fiber14 g
Protein37 g
Salt5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Casserole with Lid
Colander
Aluminum Foil

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de cannellinibonen uitlekken in een vergiet. Snijd de limoen in partjes.Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de bosui in fijne ringen. Bewaar het groene en witte gedeelte apart. Verhit de Mexicaanse kruiden 1 minuut in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur.Voeg 1/2 el olijfolie per persoon toe aan de pan en bak het witte gedeelte van de bosui, de knoflook en de cannillinibonen 2 - 3 minuten.

Saus maken
2

Voeg de tomatenblokjes toe en pers 1 partje limoen per persoon uit boven de pan.Roer goed en laat 3 - 4 minuten indikken.Maak voor elk ei een kuiltje in het groentemengsel en breek de eieren hierin. Bestrooi de eieren met peper en zout.Dek de pan af en laat de eieren 6 - 8 minuten stollen. Verwijder het deksel na 4 minuten en verdeel de geraspte cheddar eroverheen.

Snijden
3

Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes.

Serveren
4

Zet de eieren, mini-tortilla's, avocado, zure room, het groene van de bosui en de overige limoen op tafel zodat iedereen zelf zijn eigen tortilla kan vullen.Schep eerst de eieren met saus in de mini-tortilla's, verdeel de avocado en zure room eroverheen en garneer met de bosui. Serveer met de overige limoen.

Highest-rated dinner recipes

This week's must-try HelloFresh recipes