Skip to main content
Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing
Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing

Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing

4.6
(3)

Goedemorgen!

Allergens:
Ei
Noten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 unit

Ei

(Contains: Ei)

50 g

Amandelmeel

(Contains: Noten)

150 milliliters

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

125 g

Blauwe bessen

Not included in your delivery

1 jar

Honing

pinch

Zout

1 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

50 g

Bloem

Nutrition Values

Energy (kJ)1531 kJ
Calories366 kcal
Fat20 g
Saturated Fat3.7 g
Carbohydrate27 g
Sugar24.2 g
Dietary Fiber3 g
Protein16 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Kluts de eieren in een kom.

2

Voeg de bloem, amandelmeel, melk, blauwe bessen en een snufje zout toe aan de eieren en meng met een garde tot een beslag.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan en bak van het beslag 1 pannenkoek per persoon.

4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en schenk de honing erover.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes