Skip to main content
Aardbeientaartje

Aardbeientaartje

Met dadels en amandel

3.5
(23)
Allergens:
Noten
Amandelnoten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

50 g

Dadelstukjes

30 g

Amandelmeel

(Contains: Noten)

40 g

Pecannoten

(Contains: Noten)

100 g

Aardbei

10 g

Amandelschaafsel

(Contains: Amandelnoten May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Cacaopoeder

Nutrition Values

/ per serving
Calories350 kcal
Energy (kJ)1464.4 kJ
Fat25 g
Saturated Fat2 g
Carbohydrate34 g
Dietary Fiber6 g
Protein7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Bowl
Immersion blender
Oven Dish

Cooking Steps

Pureer tot een stevig mengsel.
1

Meng de dadelstukjes met het amandelmeel en 25 ml water per persoon in de hoge kom en pureer met een staafmixer tot een stevig mengsel.

Voeg de pecannoten en cacao toe aan het dadelmengsel.
2

Hak de pecannoten fijn en voeg samen met de cacao toe aan de hoge kom. Roer goed door tot een deeg.

Druk aan tot een egale bodem.
3

Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en druk met de achterkant van een lepel aan tot een egale bodem.

4

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in plakken. Verdeel over de taartbodems.

Bestrooi de aardbeientaartjes met het amandelschaafsel.
5

Bestrooi de aardbeientaartjes met het amandelschaafsel.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes