De Waldorf salade stond 100 jaar geleden op het menu van het Waldorf-Astoria hotel in New York. De salade bestaat uit appel, selderij, mayonaise, rozijnen en noten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2.5 stalk
Celery
(Contains: Selderij)
⅓ piece
Cucumber
¼ piece
Apple
¼ piece
Lemon
25 g
Mayonnaise
(Contains: Mosterd, Ei)
1 piece
Wholewheat bread roll
25 g
Blue cheese cubes
(Contains: Melk (inclusief lactose))
40 g
Arugula & lamb's lettuce
10 g
Raisins
(May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Liever plakjes? Snijd de komkommer en de appel dan in dunne plakjes. Als je het lekker vindt, kun je de appel ook eerst schillen.
Tip: Bleekselderij zit bomvol vitamine A en C, en calcium. Lekker in dit gerecht, in soep, risotto of als snack met een dip. Naast de bleekselderij zit er ook veel vitamine A in wortel.
Tip: Voeg extra aroma toe aan de walnootstukjes door ze kort mee te roosteren met de broodjes in de oven. Pas wel op dat ze niet verbranden!