De Italianen staan bekend om hun eenvoudige, maar smaakvolle pasta's. Met deze verse pasta zit jij vandaag ook snel aan tafel. Ga jij voor echt Italiaans genieten? Dek de tafel dan op z'n Italiaans: leg alleen een vork neer als bestek. Draai de tagliatelle rond je vork tegen de rand van het bord. Buon appetito!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Courgette
60 g
Rode cherrytomaten
40 g
Groene pesto
(Contains: Melk (inclusief lactose), Noten)
125 g
Verse tagliatelle
(Contains: Gluten, Ei)
20 g
Rucola
(May be present: Selderij)
15 g
Provolonevlokken
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
• Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de tagliatelle. • Schaaf de courgette met een dunschiller of kaasschaaf in de lengte in dunne linten. • Halveer de rode cherrytomaten.
• Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de cherrytomaten en de courgettelinten 4 – 5 minuten. • Meng de groene pesto door de groenten en schep goed om.
• Kook ondertussen de tagliatelle, afgedekt, in 4 – 5 minuten gaar in de pan met deksel. • Giet af en laat zonder deksel uitstomen. • Voeg de pasta toe aan de groenten, roer door en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en zout.
• Meng de rucola door de tagliatelle. • Garneer met de provolonevlokken en serveer.