Dit gemakkelijk te bereiden gerecht zit vol verschillende smaken. Het aardse van de truffel combineert heerlijk met de romige smaak van kaas en ricotta. De salie in de boter maakt het gerecht af door het een kruidige twist te geven.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Ui
1 unit
Knoflookteen
125 g
Kastanjechampignons
½ unit
Courgette
3 leaves
Verse salie
150 g
Verse ravioli met truffel en ricotta
(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose), Gluten)
25 g
Oude-kaasplakken
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
Kook 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli. Snipper de ui en snijd of per de knoflook. Snijd de kastanjecham-pignons in plakken en de courgette in blokjes. Snijd of hak de salie fijn.
Kook de ravioli (zie tip!), afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en bewaar apart.
Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan en bak de courgette en kastanjechampignons 5 minuten op middelmatig vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de overige helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de ravioli en salie toe en bak 1 minuut op middelmatig vuur. Voeg de courgette, cham-pignons en ⅓ van de oude kaas toe, schep voorzichtig om en verwarm 1 minuut op middelmatig vuur.
Verdeel de ravioli over de borden en garneer met de overige oude kaas.