Skip to main content
Verse ravioli met truffel en ricotta geserveerd met oude kaas
Verse ravioli met truffel en ricotta geserveerd met oude kaas

Verse ravioli met truffel en ricotta geserveerd met oude kaas

4.1
(583)

Dit gemakkelijk te bereiden gerecht zit vol verschillende smaken. Het aardse van de truffel combineert heerlijk met de romige smaak van kaas en ricotta. De salie in de boter maakt het gerecht af door het een kruidige twist te geven.

Allergens:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

1 unit

Knoflookteen

125 g

Kastanjechampignons

½ unit

Courgette

3 leaves

Verse salie

150 g

Verse ravioli met truffel en ricotta

(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose), Gluten)

25 g

Oude-kaasplakken

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

1 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories679 kcal
Energy (kJ)2841 kJ
Fat32 g
Saturated Fat20 g
Carbohydrate63 g
Dietary Fiber6 g
Protein32 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Tall-Sided Pan
Wok with Lid
Casserole with Lid

Cooking Steps

1

Kook 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli. Snipper de ui en snijd of per de knoflook. Snijd de kastanjecham-pignons in plakken en de courgette in blokjes. Snijd of hak de salie fijn.

2

Kook de ravioli (zie tip!), afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en bewaar apart.

3

Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan en bak de courgette en kastanjechampignons 5 minuten op middelmatig vuur. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verhit de overige helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de ravioli en salie toe en bak 1 minuut op middelmatig vuur. Voeg de courgette, cham-pignons en ⅓ van de oude kaas toe, schep voorzichtig om en verwarm 1 minuut op middelmatig vuur.

5

Verdeel de ravioli over de borden en garneer met de overige oude kaas.

More delicious recipes with similar ingredients

Tomatensoep en warm broodje met buffelmozzarella

Tomatensoep en warm broodje met buffelmozzarella

Met rode pesto, tomaat en verse basilicum
Gevulde kipfilet met ricotta en coppa di Parma

Gevulde kipfilet met ricotta en coppa di Parma

Met citroenrisotto
Gevulde kipfilet in ontbijtspek

Gevulde kipfilet in ontbijtspek

met kruidige roomkaas en citroenrisotto
Double Veggie - Courgette uit de oven in romige tomatensaus

Double Veggie - Courgette uit de oven in romige tomatensaus

met een extra salade van gemengde sla, cherrytomaten en walnoot
Veggie + Protein - Casarecce met runderchipolataworstjes als extra

Veggie + Protein - Casarecce met runderchipolataworstjes als extra

met pesto, courgette en cherrytomaten
Zalmfilet met regenboogkrieltjes en salade

Zalmfilet met regenboogkrieltjes en salade

Een kleurrijk gerecht met een romige saus
Midden-Oosters platbrood met garnalen

Midden-Oosters platbrood met garnalen

met courgette, za'atar en tahinsaus
Parelgerstrisotto met venkel en oude geitenkaas

Parelgerstrisotto met venkel en oude geitenkaas

Vegetarische paella met een eitje

Vegetarische paella met een eitje

Met rode paprika en groene snijbonen
Pizza met tonijn, tomaat en courgette

Pizza met tonijn, tomaat en courgette

Gemaakt van Libanees platbrood
Farfalle met geroosterde groenten en feta

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Met groene kruiden, olijven en kappertjes
Double Protein - Parelcouscous met dubbele portie garnalen

Double Protein - Parelcouscous met dubbele portie garnalen

met courgette, rode peper en citroen
Double protein - NL: Spaghetti met dubbele portie garnalen in kerrie-roomsaus BE: Spaghetti met dubbele portie garnalen in curry-roomsaus

Double protein - NL: Spaghetti met dubbele portie garnalen in kerrie-roomsaus BE: Spaghetti met dubbele portie garnalen in curry-roomsaus

met tomaat en dragon
Midden-Oosterse parelcouscous met gekonfijte kippendij

Midden-Oosterse parelcouscous met gekonfijte kippendij

met zoete twist, een frisse salade en buffelyoghurt
Luxe bibimbap met kimchisaus

Luxe bibimbap met kimchisaus

met kogelbiefstuk, gewokte groenten en spiegelei
Kipburger met tomatenjam en aardappelparten

Kipburger met tomatenjam en aardappelparten

met geroosterde courgettelinten, salade en truffel-stijl mayonaise
Spaghetti al limone met pankotopping

Spaghetti al limone met pankotopping

met spruiten en courgette
Steak met mafaldine in pestosaus

Steak met mafaldine in pestosaus

met parmezaan-pankotopping, spinazie en courgette
Paprika-amandel varkensworst met kruidige rijst

Paprika-amandel varkensworst met kruidige rijst

met courgette uit de oven
Kip met noedels en groenten

Kip met noedels en groenten

Handig voor mama & papa: de snijbonen zijn al gesneden!

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Tomato Soup with Burrata Ciabatta

Tomato Soup with Burrata Ciabatta

with fresh basil & Sicilian-style herbs
Shrimp Flammekueche with Arugula Salad

Shrimp Flammekueche with Arugula Salad

with mozzarella & caramelised onion
Hot Smoked Salmon Sushi Bowl with Avocado

Hot Smoked Salmon Sushi Bowl with Avocado

with ginger mayonnaise, radish & cucumber
Veggie No-Beef with Cheesy Potatoes & Basil

Veggie No-Beef with Cheesy Potatoes & Basil

with hidden veggies for kids: bell pepper, courgette & onion
Baked Goat's Cheese Salad with Crostini

Baked Goat's Cheese Salad with Crostini

with caramelised onion sauce, walnuts & apple
Mexican-Style Bulgur Bowl with Fried Egg & Avocado

Mexican-Style Bulgur Bowl with Fried Egg & Avocado

with corn salsa & beetroot tortilla chips
The Fakir's Flying Carpet

The Fakir's Flying Carpet

with merguez & Romano pepper
Duck Ragu with Red Wine & Fresh Tagliatelle

Duck Ragu with Red Wine & Fresh Tagliatelle

with Grana Padano, carrot, celery, tomato & parsley
Roasted Vegetables with Cranberries & Hummus

Roasted Vegetables with Cranberries & Hummus

over bulgur with fresh herbs & Middle Eastern spices
Steak Strip Noodle Salad with Peanuts & Fresh Herbs

Steak Strip Noodle Salad with Peanuts & Fresh Herbs

with Vietnamese-style sauce & stir-fried radishes
Chicken in Creamy Mushroom & Tarragon Sauce

Chicken in Creamy Mushroom & Tarragon Sauce

with baby potatoes & endive-apple salad
Pork Tenderloin with Pistachio Gremolata & Labneh

Pork Tenderloin with Pistachio Gremolata & Labneh

over parsnip mash with rainbow carrots
Chicken Sausages with Cheesy Mash

Chicken Sausages with Cheesy Mash

with braised red cabbage, apple & nutmeg
Fragrant Shrimp Curry with Lemon & Coriander

Fragrant Shrimp Curry with Lemon & Coriander

over rice with bell pepper & coconut milk
Family Burger Night: Italian-Style Veggie Cheeseburger

Family Burger Night: Italian-Style Veggie Cheeseburger

stack your own & enjoy together!
Chicken Pitas with Edamame & Honey-Ginger Sauce

Chicken Pitas with Edamame & Honey-Ginger Sauce

with peanuts, rainbow slaw & salad
Za'atar Pork Wraps with Fresh Herbs

Za'atar Pork Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Linguine with Veggie Meatballs

Linguine with Veggie Meatballs

in roasted vegetable sauce with fresh basil
Classic 'Stamppot' with Amsterdam's Own Brandt & Levie Sausage

Classic 'Stamppot' with Amsterdam's Own Brandt & Levie Sausage

with onion chutney, tomato & fresh herbs
Hake à La Meunière with Carrot & Lentil Purée

Hake à La Meunière with Carrot & Lentil Purée

with spinach & toasted almonds