.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
½ pack
Tomatenblokjes met basilicum
½ unit
Knoflookteen
140 g
Ravioli met venkel en venkelzaadjes
(Contains: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose))
15 g
Geraspte Italiaanse kaas
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ unit
Gele paprika
½ tablespoon
Olijfolie
1 teaspoon
Zwarte balsamicoazijn
to taste
Peper en zout
• Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de grillstand aan. • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel met een snuf zout voor de ravioli. • Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de gele paprika in blokjes.
• Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op hoog vuur. • Bak de kippendijreepjes, gele paprika en knoflookteen 3 - 4 minuten. • Blus af met 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon, de tomatenblokjes en laat pruttelen terwijl je de ravioli kookt. Breng op smaak met peper en zout. • Kook de ravioli 4 - 6 minuten, giet af en laat zonder deksel uitstomen.
• Meng de ravioli door de tomatensaus met de helft van de Italiaanse kaas. • Voeg de ravioli toe aan een ovenschaal en werk af met de overige Italiaanse kaas. • Gratineer de ravioli 5 minuten in de oven.
• Schep de ravioli uit de ovenschaal op de borden. Pas op! Heet!