
Briochebrood komt oorspronkelijk uit Frankrijk, vandaar de naam. Dit brood is wat luchtiger en valt daardoor niet zo zwaar op de maag als andere broden. Het is zelfs een beetje te vergelijken met cake!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
200 g
Potato wedges
25 g
Mayonnaise
(Contains: Mosterd, Ei)
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains: Sesamzaad)
1 piece
Brioche bun
(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
25 g
Teriyaki sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
2 slice
Bacon
½ piece
Kumato tomato
½ piece
Cucumber
1 piece
Seasoned hamburger
(May be present: Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Selderij)
5 g
Ginger paste
100 g
Haricots verts
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
½ teaspoon
Sugar
1 tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper

Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 koekenpannen.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de teriyakisaus.


Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!