Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, peterselie en paprika.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
½ piece
Courgette
90 g
Casarecce
(Contains: Tarwe May be present: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
½ piece
Red onion
100 g
Chicken thigh strips with Italian seasoning
20 g
Semi-dried tomatoes
½ sachet(s)
Italian seasoning
100 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
15 g
Grated mature cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
50 g
Bell pepper strips
½ tablespoon
Olive oil
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle casarecce, maar gebruik 2/3. De overige casarecce is lekker in een koude pastasalade de volgende dag.
Tip: Snijd eventueel de semi-gedroogde tomaten eerst klein.
Tip: Is de saus heel vochtig? Zet het vuur dan hoog en kook verder zonder deksel zodat het water iets verdampt.
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.