Skip to main content
Romige orecchiette met chorizo en broccoli

Romige orecchiette met chorizo en broccoli

met pecorino en grana padano

4.3
(547)

Chorizo is een Spaanse worstsoort die zijn smaak en rode kleur te danken heeft aan het ingrediënt paprikapoeder.

Allergens:
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Ei
Mosterd
Soja
Lupine
Ei
May contain traces of allergens

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium
Serving amount

40 g

Diced chorizo

90 g

Orecchiette

(Contains: Mosterd, Soja, Lupine, Ei, May contain traces of allergens, Tarwe)

½ piece

Garlic

100 g

Broccoli

100 milliliters

Cooking cream

(Contains: Melk (inclusief lactose))

20 g

Grated Pecorino DOP

(Contains: Melk (inclusief lactose))

½ sachet(s)

BBQ spice rub

20 g

Grana Padano flakes DOP

(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Calories872 kcal
Energy (kJ)3648 kJ
Fat47.2 g
Saturated Fat24.8 g
Carbohydrate75.9 g
Sugar9.2 g
Dietary Fiber7.1 g
Protein38.4 g
Salt2.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Pan with Lid
Casserole

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de pasta.
  • Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de steel in blokjes.
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Kook de pasta, afgedekt, 10 - 12 minuten in de pan met deksel. Kook de laatste 4 minuten de broccoli mee. Giet daarna af en bewaar wat van het kookvocht.
Chorizo bakken
2
  • Verhit een hapjespan zonder olie op middelhoog vuur en bak de chorizo 2 - 3 minuten.
  • Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut mee.
Saus maken
3
  • Voeg de kookroom en BBQ rub toe.
  • Meng goed en breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Voeg de pasta, broccoli en de helft van beide kazen toe. Meng goed door.
  • Laat nog 2 - 3 minuten sudderen, of tot de saus de gewenste dikte heeft.
Serveren
4
  • Verdeel de pasta over diepe borden.
  • Garneer met de overige kaas.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes