Rigatoni - de naam van deze pastasoort komt van het Italiaanse woord rigato, dat gestreept betekent.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
90 g
Rigatoni
(Contains: Tarwe May be present: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
½ piece
Red onion
1 piece
Garlic
1 piece
Endive
100 g
Pre-cut mushroom mix
2.5 g
Fresh curly parsley
100 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
1 tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
Red wine vinegar
to taste
Salt and pepper
500 milliliters
Water
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. De overige pasta kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
Tip: In dit recept blijft een klein gedeelte van het witlof rauw zodat het gerecht verschillende texturen krijgt. Houd je hier niet van? Kook dan alle witlof mee.
Tip 1: Heb je witte wijn in huis? Vervang dan de rodewijnazijn door witte wijn - dit zorgt ook voor frisse zuren in het gerecht.
Tip 2: Is de saus nog niet dik genoeg? Laat dan nog 3 - 5 minuten koken zodat wat meer vocht kan verdampen.
Weetje: Wist je dat we gemiddeld nog geen 150 gram groente eten per dag? Dat is een stuk minder dan de ADH. Geen zorgen, deze maaltijd bevat meer dan 250 gram groente per portie!