
Wist jij dat kroepoek normaal gesproken gedeeltelijk van garnalen gemaakt wordt? Vandaag serveer je een heerlijke nasi met een vegetarische variant op kroepoek.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Chicken breast
½ sachet(s)
Nasi-bami spice mix
60 g
Peanut sauce
75 g
Basmati rice
2 piece
Skewers
1 piece
Carrot
25 g
Vegetarian krupuk
½ piece
Garlic
½ piece
Cucumber
½ piece
Onion
1 tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
½ tablespoon
White wine vinegar
¼ piece
Low sodium chicken stock cube
1 tablespoon
Olive oil
1 teaspoon
Sugar
5 milliliters
[Plant-based] milk
to taste
Salt and pepper

Tip: Let jij op je zoutinname? Laat het bouillonblokje dan achterwege.



Let op: de satésaus is licht pittig. Houd je daar niet van of eten er kinderen mee? Serveer de satésaus dan apart. Houd je juist van pittig? Voeg dan naar smaak sambal toe.