
Witte grillkaas is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze van origine Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Onion
75 g
White long grain rice
1 piece
Garlic
65 g
Cypriot-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
65 g
Mushrooms
½ piece
Lemon
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
½ piece
Bell pepper
5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
25 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Romano pepper
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper


Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.

Tip: Bak de grillkaas pas als de rest van het gerecht klaar is en serveer direct na het bakken, want dan is hij op zijn best: lekker mals en krokant!
